Si no veieu correctament aquest missatge feu clic aquí
 
Cambra de Comerç de Sabadell - Internacionalització

Suport integral a l'empresa exportadora

Els Estats Units i el creixent poder del consumidor llatí

Nova York

Els Estats Units és el principal mercat consumidor mundial, amb una població de 323 milions d'habitants. Més del 17% d'aquesta població és d'origen llatí i per tant, busca el producte assimilat a la seva cultura. Proliferen els latinos malls, establiments especialitzats en productes de consum tradicionals per al públic llatí. Aquí és on les nostres empreses tenen una oportunitat de negoci.

Elements clau: la població llatina és majoritàriament d'origen mexicà, seguida pels porto-riquenys i està concentrada als estats de Califòrnia, Texas, Florida, Nova York i Illinois. Es caracteritza per ser una població jove i amb un creixent poder adquisitiu, accedint a llocs de treball cada cop més qualificats. Dos de cada tres llocs de treball, que es creen actualment als EUA, són de petites empreses d'origen llatí.

Sectors d'oportunitat per a les empreses catalanes: alimentació i begudes, químic i farmacèutic, béns industrials, moda, infraestructures, TIC, salut i ciutats intel.ligents.

El poder adquisitiu dels llatins dels EUA està xifrat en 1,5 bilions de dòlars. Si es tractés d'una economía aïllada, seria la 9a. economia mundial en termes de consum, segons un informe Nielsen.


Com puc accedir a aquest mercat?

Participant en una missió comercial. Del 25 d'octubre al 3 de novembre, la Cambra de Sabadell organitza un viatge d'empreses a Puerto Rico, Miami i Nova York (tres dels principals nuclis de consum llatí) per entrevistar-se amb els interlocutors decisoris en cada sector d'interès. L'empresa participant obté contactes de valor amb els que s'entrevista durant les jornades de treball i compta amb l'acompanyament de la Cambra.

Si sou una empresa del sector alimentació-begudes, participant a la fira SAVBOR de Miami, que tindrà lloc els dies 29 i 30 de juny.

De forma individual, amb l'assessorament dels nostres especialistes, elaborant un pla de negoci específic per a la vostra empresa, amb el que accediu als vostres clients mitjançant una agenda d'entrevistes concertades.

Obtenint informació del mercat que us permeti analitzar el potencial de la vostra empresa.

T'interessa saber...

Per a l'exportació de productes agroalimentaris, entre d'altres, als Estats Units, és obligatori estar registrats davant la FDA (U.S. Food and Drug Administration). En cas contrari, en la primera exportació la FDA pot retenir la mercaderia i bloquejar futures exportacions fins que es normalitzi el registre. A més, la FDA exigeix que l'empresa estrangera tingui un agent local que el representi.

Amb el Servei d'Agent davant la FDA us oferim assessorament i un agent davant el citat organisme, així com realitzar el registre inicial, les renovacions pertinents i les modificacions que es derivin.

Us acompanyem en el procés de selecció dels mercats més adequats per a l'expansió de la vostra empresa i us oferim tot el suport perquè l'entrada als mateixos tingui les màximes garanties d'èxit.

>> Més informació sobre els EUA i les seves oportunitats de negoci

 

Àrea d'Assessoria, Promoció i Formació
promociointernacional@cambrasabadell.org

Telèfon: 937 451 263
Seguiu-nos a:
Facebook Cambra Sabadell Twitter Cambra Sabadell Linkedin Cambra Sabadell Instagram Cambra Sabadell

Tot el que t'imaginaves per a la teva empresa i més
 
Canvi d'adreça || Baixa