Si no veieu correctament aquest missatge feu clic aquí
 
Cambra de Comerç de Sabadell - Internacionalització
Pla d'acció internacional 2016

 

IV Fira Fine Food & Wine
SAVBOR a Miami (EUA)
29 i 30 de juny de 2017

Data límit d'inscripció: 5 de maig de 2017
Preu preferencial per als expositors de Cambra Sabadell
Places limitades

Sector: Alimentació i begudes

 

Fira SAVBOR - Miami (EUA)


Descripció i objectius

SAVBOR és el millor aparador i plataforma per contactar amb importadors, majoristes, distribuïdors, grans superfícies, brokers i actors del canal Horeca a Miami i la zona del Carib.

Es tracta d'una fira especialment dissenyada per a empreses que fan les primeres passes al mercat dels Estats Units, ja que ofereix el suport idoni per encetar els contactes amb potencials clients, valorant in situ l'interès que desperta el vostre producte en una àrea de consum amb un alt interès pels productes espanyols.


Què us oferim?

>> Contractació d'un estand per a la presentació dels vostres productes a un preu preferencial, mitjançant un codi promocional específic de Cambra Sabadell.

>> L'oportunitat de participar en un esdeveniment en el que hi assisteixen els decisors de compra més rellevants d'aquest mercat i que es difon entre la premsa especialitzada i els compradors.

>> Assessorament i obtenció del registre dels vostres productes davant la FDA (requisit imprescindible per vendre al mercat d'EUA) o renovació, en cas que l'empresa ja el tingui. També s'ofereix assessorament sobre l'etiquetatge necessari per exportar als EUA.

>> Possibilitat de contractar un servei d'agenda d'entrevistes paral·lel o un servei de visita a punts de venda.

>> Sessió informativa gratuïta: el 9 de març la Cambra de Sabadell organitzarà un monogràfic sobre alimentació als EUA, on s'informarà de la Fira SAVBOR i de l'operativa necessària per exportar al mercat nord-americà.

>> Preferència de participació a la missió comercial que a l'octubre la Cambra de Sabadell organitza a Puerto Rico-Miami-Nova Iork (amb subvenció).


+ informació


 

Àrea d'Assessoria, Promoció i Formació
promociointernacional@cambrasabadell.org

Telèfon: 937 451 263
Seguiu-nos a:
Facebook Cambra Sabadell Twitter Cambra Sabadell Linkedin Cambra Sabadell

Tot el que t'imaginaves per a la teva empresa i més

 
Canvi d'adreça || Baixa