Si no veieu correctament aquest missatge feu clic aquí
 
Internacionalització - Cambra de Comerç de Sabadell
Destaquem Export@cció núm.73

Tramitació de documents de comerç exterior

L'activitat exportadora normalment comporta haver de legalitzar i tramitar certa documentació. Aquests requeriments poden procedir de la mateixa administració de l'Estat receptor de la mercaderia o bé del mateix importador. La tramitació d'aquesta documentació es fa davant dels diferents organismes oficials (ministeris, ambaixades, consolats, notaris, etc.)  i cada entitat té els seus requisits. Amb la voluntat d'agilitar la gestió de la documentació requerida en les operacions internacionals de l'empresa, a la Cambra us oferim un complet servei de legalització de documents.

A més, sovint aquests documents han de ser en l'idioma del país receptor de la mercaderia, amb la qual cosa abans els haurem de fer traduir per un traductor jurat. Només ens heu de portar els documents que cal legalitzar i nosaltres ens encarreguem de tot.

Tipus de documents més habituals per legalitzar: certificats d'origen, factures, packing list, obtenció de visats, llicències de doble ús...

Organismes amb els que treballem: Ministerio de Asuntos Exteriores, ambaixades i consolats, agència del medicament.

I recordeu que no tanquem per vacances, aquest servei i d'altres de comerç internacional es continuen prestant durant tot l'estiu.

>> Més informació


Programes a la vostra mida

Anàlisi de mercats internacionalsAnàlisi de mercats internacionals
Disposar d’una bona informació és el primer pas per identificar i seleccionar els mercats estratègics amb més potencial. Amb el suport de la nostra xarxa de col·laboradors en destí, cercarem la solució més adient per a les vostres necessitats i us presentarem una proposta d'actuació a mida per tal que pugueu desenvolupar l'expansió internacional de la vostra empresa. Informeu-vos

ISO 9001Programa MicroISO
Si sou una micro-pime, pime exportadora o us esteu iniciant en l'exportació i encara no compteu amb una certificació de qualitat ISO 9001, us oferim un programa d'implantació a la norma que s'adequa a la vostra mida i necessitats. Disposar de la certificació ISO 9001:2015 us dotarà d'una millor imatge davant dels clients internacionals. Demaneu informació sense compromís

Accions de promoció obertes

Pla d’acció internacional 2017
La Cambra de Comerç de Sabadell us ajuda a identificar les oportunitats comercials que existeixen per vosaltres arreu del món. Assessoreu-vos i us ajudarem a triar els millors mercats per fer créixer la vostra empresa.Consulteu les missions comercials i trobades empresarials previstes per al 2017.

Missió comercial a l'Argentina, Uruguai i Paraguai
Dates: de l'11 al 22 de novembre de 2017
Data límit d'inscripció: 14 de juliol de 2017

També podeu consultar el calendari d'accions del Pla d'Acció Internacional de les Cambres Catalanes

Serveis a l'exportador

Devolució de l'IVA pagat a països europeus
Si durant el 2016 heu pagat IVA als països europeus encara esteu a temps de demanar la seva devolució a la hisenda del país corresponent. Consulteu-nos quines despeses són recuperables i ens encarregarem de gestionar els vostres expedients.

Tramitació Número d'Exportador Autoritzat
Si exporteu productes originaris de la Unió Europea a països signataris d'acords preferencials amb la UE i que utilitzen el certificat de circulació EUR-1, podeu simplificar les vostres gestions i obviar el requisit de presentació del EUR-1 amb el Número d’Exportador Autoritzat. Un cop obtingueu el número tan sols caldrà posar-lo a la factura i ja no haureu de presentar l'EUR-1. A la Cambra realitzem tot el tràmit per aconseguir el Número d’Exportador Autoritzat.

Assessoria en comerç internacional

Coneixeu quins aranzels graven les vostres operacions internacionals?
Si sou importadors de productes industrials heu de saber que, a partir de juliol de 2017, es redueixen els aranzels a la importació de determinats productes, segons l'establert en el Reglament (UE) 2016/1821. A través del servei d'Assessoria en Comerç Internacional, us podem informar sobre els aranzels que graven les vostres importacions o bé els aranzels que els vostres productes paguen a l’exterior.

Subcontractació internacional

Consulteu el Pla de Subcontractació Industrial 2017

Si voleu donar-vos d'alta a la Borsa de Subcontractació feu clic aquí

 
 
Propers cursos
Com negociar un crèdit documentari
Durada: 4 hores
Data: 2 octubre 2017
Business English Workshop
Durada: 45 hores
Dates: 20 octubre 2017 - 17 juny 2018

 


La Cambra a les xarxes
Facebook Cambra Sabadell Twitter Cambra Sabadell Linkedin Cambra Sabadell Instagram Cambra SabadellAmb el suport de
Enterprise Europe Network - European Comission

Enllaços d'interès
PAI 16
Accions de promoció internacional de les Cambres Catalanes
Informeu-vos de les accions de promoció internacional que organitzen les Cambres de Comerç de Catalunya.
Guia Horizon 2020
Accès a la Guia Ràpida de participació al programa.

Us pot interessar
Perspectives econòmiques globals
El Banc Mundial preveu que el creixement mundial s'enforteixi fins el 2,7 % el 2017, sobretot per la indústria manufacturera i el comerç, l'augment de la confiança, les condicions favorables de finançament global i l'estabilitat dels preus dels productes bàsics. S'espera que el creixement  en les economies avançades s'acceleri a l'1,9 %.
Cities in Motion 2017
Nova York, Londres i París són les ciutats del món amb una major sostenibilitat, dinamisme i qualitat de vida, segons l'edició 2017 de l'estudi que realitza l'IESE. Madrid es situa en el lloc 28, millorant respecte a l'anterior edició. Barcelona, per contra, perd llocs i es situa en el 35.

Els vostres suggeriments
Feu-nos saber quins mercats us interessen, quines dificultats teniu, quins aspectes del comerç internacional voleu que tractem, o altres qüestions relacionades amb la internacionalització.
A la Cambra us escoltem

Subscriu-te a
l'Export@cció >>

Tot el que t'imaginaves per a la teva empresa i més

Canvi d'adreça || Baixa