Si no veieu correctament aquest missatge feu clic aquí
 
Internacionalització - Cambra de Comerç de Sabadell
Destaquem Export@cció núm.69

La importància d'una bona traducció: consells per a les empreses que heu d'encarregar una traducció

Cal traduir-ho tot? Seleccioneu bé els textos que heu de traduir i elimineu aquells paràgrafs que poden resultar indiferents a un client estranger. Si esteu elaborant el document feu un text curt i precís, d'aquesta manera us estalviareu temps i diners en la traducció posterior.

Una imatge val més que mil paraules Segurament als vostres clients i/o proveïdors internacionals els agradarà més un esquema, mapa, etc. que qualsevol divagació tècnica o literària.

Penseu en termes internacionals des del principi Eviteu anomenar personatges coneguts només a escala local, esports o temes lligats a una cultura determinada, així com qualsevol frase o expressió que pugui molestar a persones d'una altra cultura.  

I el preu? Pagar més no garanteix major qualitat. Però pagar per sota d'un determinat preu sí és garantia de mala qualitat, i això no és el que voleu per vendre els vostres productes als mercats internacionals. En una traducció professional hi intervenen un traductor nadiu especialitzat en la temàtica del text i un revisor professional que verifica que la traducció hagi estat ben feta.

I el temps? Per a una bona traducció cal un temps per fer-la i un temps per revisar-la.  Planifiqueu bé per quin dia necessiteu el text acabat i demaneu les vostres traduccions amb temps.

I recordeu que una traducció ben feta de la vostra web, catàleg, manual tècnic... dóna una molt bona imatge de la vostra empresa en els mercats internacionals.

Us oferim un servei de traduccions i interpretacions de qualitat, envieu-nos els textos a traduir i us farem pressupost sense compromís


Programes a la vostra mida

Agendes: prospecció individual de mercats exteriorsAgendes: prospecció individual de mercats exteriors
Voleu accedir a un nou mercat internacional i no sabeu com trobar els contactes desitjats? Si esteu interessats en contactar amb potencials clients, agents, distribuïdors, proveïdors a l’estranger, la Cambra us organitza una agenda individualitzada a mida per a la vostra empresa i amb la que podreu viatjar en el moment que més us encaixi. Només ens heu de dir el mercat que us interessa

InnovacióProjectes d'innovació
Horizon2020 és el programa de la UE per impulsar la investigació i la innovació durant el període 2014 – 2020, té un pressupost de 78.600M€. H2020 té com a objectius fomentar la recerca i la innovació a la UE, incrementar el creixement i els llocs de treball imillorar la qualitat de vida i la competitivitat de les empreses. Els vostres projectes d’innovació són una via més per internacionalitzar-vos. Consulteu les convocatòries i requisits per participar-hi

Accions de promoció obertes

Pla d’acció internacional 2017
La Cambra de Comerç de Sabadell us ajuda a identificar les oportunitats comercials que existeixen per vosaltres arreu del món. Assessoreu-vos i us ajudarem a triar els millors mercats per fer créixer la vostra empresa.Consulteu les missions comercials i trobades empresarials previstes per al 2017.

IV Fira Fine Food & Wine SAVBOR (Miami-EUA)
Dates: 29 i 30 de juny de 2017
Data límit d'inscripció: 5 de maig de 2017

Missió comercial a Iran
Dates: del 2 al 5 de juliol de 2017
Data límit d'inscripció: 18 d'abril de 2017

També podeu consultar el calendari d'accions del Pla d'Acció Internacional de les Cambres Catalanes

Serveis a l'exportador

Tramitació de documents de comerç internacional
Si per les vostres operacions internacionals els vostres importadors us demanen els documents legalitzats per l’ambaixada, a la Cambra ens encarreguem de tot el tràmit. Si és necessari, també fem la traducció jurada.

Assessoria en comerç internacional

Contractació internacional
A la Cambra de Comerç de Sabadell us podem oferir tot aquell assessorament que preciseu en temes de contractació internacional, des d'elaborar-vos el contracte, revisar-lo i modificar-lo, fins a negociar-lo amb l’altra part. Us donem suport perquè el contracte internacional sigui el més beneficiós possible per la vostra empresa tenint en compte aspectes com limitar al màxim la quantitat de la indemnització per clientela a l’agent comercial o com fidelitzar el vostre distribuïdor. Tenir regulades contractualment les relacions comercials internacionals ens pot evitar molts conflictes i conduir-nos cap a l’èxit dels nostres negocis.

Subcontractació internacional

Trobada empresarial amb compradors a la regió de Frankfurt Rin-Main
Data: 26 de setembre de 2017
Data límit d'inscripció: 31 de març de 2017

Consulteu el Pla de Subcontractació Industrial 2017

Si voleu donar-vos d'alta a la Borsa de Subcontractació feu clic aquí

 
 
Sessions informatives
Estats Units d'Amèrica Els Estats Units i la nova era del President Trump
Durada: 2,5 hores
Data: 9 març 2017
Què he de fer per reduir la factura de la llum?
Durada: 2 hores
Data: 21 març 2017
Mercats a la carta: l'Índia, oportunitats de negoci i operativa del mercat
Durada: 2,5 hores
Data: 7 abril 2017
 
Propers cursos
Els intercanvis intracomunitaris de mercaderies. IVA i Intrastat
Durada: 6 hores
Dates: 8 i 15 març 2017
Gestió administrativa del comerç internacional Durada: 60 hores
Dates: 21 març-1 juny 2017

 


La Cambra a les xarxes
Facebook Cambra Sabadell Twitter Cambra Sabadell Linkedin Cambra Sabadell Instagram Cambra SabadellAmb el suport de
Enterprise Europe Network - European Comission

Enllaços d'interès
PAI 16
Accions de promoció internacional de les Cambres Catalanes
Informeu-vos de les accions de promoció internacional que organitzen les Cambres de Comerç de Catalunya.
Guia Horizon 2020
Accès a la Guia Ràpida de participació al programa.

Us pot interessar
Els països més poderosos del món el 2030
Un estudi de Price Waterhouse Coopers situa a quatre països asiàtics entre el top 5 de les economies més poderoses del planeta l'any 2030. L'informe situa a la Xina, els Estats Units, l'Índia, Japó i Indonèsia com els països que tindran en les properes dècades més gran PIB a paritat del poder adquisitiu (PPA).
CDTI Fase de recollida d'Expressions d'Interès per a Projectes de Cooperació Tecnològica amb l'Índia
Amb motiu del llançament durant el 2017 de les noves convocatòries bilaterals per a projectes de cooperació tecnològica amb l'Índia, el CDTI obre, fins al pròxim 17 de març, una fase de recollida d'Expressions d'Interès per part d'empreses espanyoles que desitgin col·laborar amb entitats índies.

Els vostres suggeriments
Feu-nos saber quins mercats us interessen, quines dificultats teniu, quins aspectes del comerç internacional voleu que tractem, o altres qüestions relacionades amb la internacionalització.
A la Cambra us escoltem

Subscriu-te a
l'Export@cció >>

Tot el que t'imaginaves per a la teva empresa i més

Canvi d'adreça || Baixa