Home >> Consultoria per a l'empresa >> Adequació a la legislació >> Adequació a la Llei de dades personals - LOPD >> Sessió d'adequació exprés a la legislació europea sobre protecció de dades
Sessió d'adequació exprés a la legislació europea sobre protecció de dades

  Sessió LOPD d'autoimplantació dirigida

Adequació exprés a la legislació europea
sobre protecció de dades

Només amb dues sessions de 2 hores podreu adaptar-vos de forma ràpida abans del termini que marca la llei: maig 2018.El Reglament Europeu de Protecció de Dades de caràcter personal UE 679/2016, en vigor des del mes de maig del 2016 i d'aplicació obligatòria a partir del 25 de maig de 2018 per a totes les empreses i autònoms modifica la LOPD tal i com la coneixem fins ara. Aquesta actualització es basa en la prevenció i la responsabilitat activa per part de les empreses.

Us proposem una solució eficient i ràpida per adaptar-vos al Reglament de Seguretat i del nou Reglament Europeu de protecció de dades abans del termini del proper mes de maig.

Com ho farem?

De forma agrupada i en només dos matins presencials a la Cambra (Fase I i Fase II), podreu adequar-vos a la legislació vigent amb l'autoimplantació dirigida i a un cost molt competitiu.

Els dies 29 de gener i 1 de febrer durem a terme les primeres sessions de Fase I d'autoimplantació dirigida i la Fase II tindrà lloc els dies 19 i 22 de febrer. Podreu triar el dia que més se us ajusti de cadascuna de les fases.

La consultoria agrupada es durà a terme de les 9 a les 11 h. i està oberta a organitzacions que ja estan adequades a la LOPD i disposen de registres de fitxers i Document de Seguretat i també a empreses que encara no han activat l’adequació.

Si esteu interessats inscriviu-vos a través de l'enllaç per reservar plaça i us informarem de la sistemàtica que seguim i el cost de l'autoimplantació dirigida.Dates (a escollir un dia de cada fase):
- Fase I: 29 de gener ó 1 de febrer de 2018.
- Fase II: 19 ó 22 de febrer de 2018.

Horari:
de 9.00 a 11.00h

Lloc:
Cambra de Comerç de Sabadell
Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell
(veure mapa)

Places limitades.Àrea d'Informació,
Serveis
i Consultoria

Tel. 937 451 260
consultoria@cambrasabadell.org

                                           


>> Rebre informació de la Cambra

>> Anar a la home