Home >> Internacionalitzaciķ >> Accions de promociķ internacional >> Missions comercials >> Solˇlicitud informaciķ Missiķ comercial als Emirats Ārabs i Oman
Sol·licitud informació Missió Comercial als Emirats Àrabs i Oman

 

 Convocatòria


 

Descripció i objectius

Aquesta missió comercial té com a objectiu la recerca de contactes comercials (distribuïdors, agents, socis, etc.) segons els perfils sol·licitats per l'empresa als mercats objectiu. Per a les empreses del sector d'alimentació aquesta agenda de treball es portarà a terme en el marc de la fira Gulfood 2019. Ciutats a visitar: Dubai i Muscat.

Data límit d'inscripció

18 de desembre de 2018. Places limitades.

Oportunitats de negoci

Alimentació i productes gourmet, agroalimentari, construcció i enginyeria, energies renovables, smart cities, productes tecnològics, maquinària, turisme, cultura i oci, salut, aigua i tractament d'aigües  gasos, maquinària i equips de transport, productes manufacturats, materials de construcció, hàbitat, productes de consum. 

 Per què la Fira Gulfood 2019? És l'exposició anual més gran del món dedicada als aliments i begudes no alcohòliques. És una fira d'abast mundial i està especialment indicada per a les empreses que vulguin establir contactes comercials a la zona d'Orient Mitjà, Àsia i Àfrica oriental. Aquesta serà la 24ena. edició i comptarà amb unes 5.000 empreses expositores de 120 països. Es preveuen més de 98.000 visitants de 198 països.

Què us oferim?

  • Bossa de viatge: aquesta missió disposa d'una subvenció d'ACCIÓ, a través del conveni amb el Consell General de Cambres de Catalunya, per un import aproximat de 1.000€.
  • Reunió amb el responsable dels mercats d'Àsia de la Cambra de Sabadell per avaluar l'activitat i objectiu de l'empresa participant.
  • Agenda individualitzada elaborada pels nostres col·laboradors a destí, contrastats i homologats pel Consell de Cambres de Catalunya.
  • Recolzament logístic.
  • Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l'acció comercial.
  • Seguiment personalitzat de l'acció comercial.

Documents

Convocatòria de la missió comercial als Emirats Àrabs (Fira Gulfood'19) i Oman

Fitxa d'inscripció a la missió comercial als Emirats Àrabs (Fira Gulfood'19) i OmanFormulari de sol·licitud d'informació

Per a més informació de la Missió comercial als Emirats Àrabs (Fira Gulfood'19) i Oman 2019 només heu d'omplir aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Dades del sol·licitant:

Nom*:

Cognoms*:

NIF*:

E-mail*:

Càrrec*:

Empresa*:

Adreça:

Municipi:

Codi postal:

Telèfon*:


Informació a sol·licitar*:

Com heu conegut aquest servei*?


Correu electrònic Cambra

Correu postal Cambra

Web Cambra

Oficines Cambra

Visita comercial Cambra

Premsa local

Per un conegut

Per personal de la meva empresa

Per una trucada de la Cambra

Altres (especifiqueu quin/s):

He llegit i accepto la nota legal

* Camps obligatoris


Estem treballant en una nova web. Si el formulari us dona problemes, envieu captura de pantalla o les vostres dades a promociointernacional@cambrasabadell.org Disculpeu les molèsties
Pla d'Acció Internacional 2018

ACCIÓ